Follower

Thursday, January 19, 2017

Fungsi Mesin Air

Antara fungsinya mestilah ambik air , tak semestinya kan , kat rumah pun ada air , ia juga berfungsi untuk beri kita duit syiling ketika terdesak seperti hendak menggunakan public phone , mesin basuh dll . Sekian

Finally 19 💕

Assalamulaikum , dah lama tak post 😂 . Dulu last form 2 . Sekarang ni baru ingat semula ada blog . Nak cerita pasal hidup kat U ni memang best ! YEAH !

Friday, January 17, 2014

Allah SWT

Kecantikan keindahan yang diberi oleh Allah SWT hanya pinjaman sementara,sama ada kita bersyukur atau sebaliknya

Monday, December 19, 2011

Teman Hidup


Music blh memberi ketenangan kepada kita semasa kita stres,masalah dan lain ii jadikanlah muzik sebagai teman dlm kehidupan kita walaupun sesetengah muzik membuat kita sedih tapi muzik lah teman kita dan bagi saya muzik ialah sebahagian dlm hidup saya


Copyright By Blackfizzy 2012